TomTix.ro TomTix.ro

Evenimente

 • 30
  Mar

  Monday, 30 March, 00.00

  Quest Mission, Piata Amzei nr. 1, București, România

  Salutare, Iti multumim ca vrei sa sustii antreprenorii din micuta industrie de escape room, creatori de mistere si distractie. E o perioada mai intensa pentru toata lumea si statul in casa e cel mai bun lucru (cu bucurie il respectam si incurajam). La nivel de business – activitatea noastra ca si a altora – si suntem afectati si noi si angajatii si partenerii nostri. Vrem sa mergem mai departe! Avem nevoie de sustinerea voastra. Un gest de incredere si apreciere acum pentru un viitor comun mai bun. Am pregatit pentru voi vouchere – pe care le puteti folosi direct sau sa le faceti cadou – de la diferiti operatori (toate cu un discount inclus). Iti multumim.


  Organizat de Quest Mission

 • 01
  May
  Sustin Escape - Vouchere Mystery Rooms Escape

  Friday, 1 May, 00.00

  Mystery Rooms Escape Cismigiu, Bdul Schitu Magureanu 45, sector 1, București, România

  Va veni si momentul sa spui din nou “Am evadat!” Evadeaza la distractie la Mystery Rooms Escape! Scopul? Distractia garantata!  Cele 10 jocuri din camerele misterelor iti vor provoca inteligenta, energia si spiritul de observatie si te vor stimula sa le descoperi toate secretele. Accepta provocarea si paseste in camerele pline de mistere si secrete ascunse, mesaje si coduri ce asteapta sa fie dezlegate pas cu pas pana la reusita finala: cheia spre evadare!


  Organizat de Mystery Rooms Escape Bucuresti

 • 19
  Feb
  Tabără Alo!Copii

  Friday, 19 February, 12.00

  , , Timișoara, România

  Mulțumim că ați ales să participați în taberele Alo!Copii anul acesta. Pentru a veni în întâmpinarea părinților dorim să vă punem la dispoziție această posibilitate de a achita integral taberei copilului dvs. prin această opțiune cu cardul.  în cazul în care doriți să achitați plata integrală a mai multor copii trebuie doar să selectați acest lucru la cantitate.  Vă mulțumim!


  Organizat de Aletheia

 • 16
  May
  MASTERCLASS DIANA IONESCU: RAINBOW EYES

  Sunday, 16 May, 16.00

  , , , România

  Chiar și cei mai creativi și inventivi pictori, makeup artiști sau ilustratori, au la bază teoria culorilor atunci când aleg diferite combinații cromatice. Învață să stăpânești combinațiile de culori pe care le folosesc artiștii pentru a obține un echilibru cromatic.  Și, cum natura e cel mai bun pictor și muză deopotrivă, a creat cel mai frumos fenomen care înglobează tot cercul cromatic: curcubeul. Provocarea noastră: cum să folosești toate culorile într-un singur machiaj. Cu siguranță vei scăpa de teama folosirii culorilor puternice. Astfel, acele minunate palete pe care nu te-ai putut abține să le cumperi, nu vor mai sta uitate pe un raft.


  Organizat de Diana Ionescu Make-up Studio