TomTix.ro TomTix.ro

Evenimente

 • 22
  Sep

  Saturday, 22 September, 18.00

  Scoala de teatru Qfeel, Coltei 11, București, România


  Organizat de Tiberiu Cnab

 • 22
  Sep
  TRIX Show

  Saturday, 22 September, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  TRIX Show, regia Mihai Gruia Sandu, #NONVERBAL Nonverbal, muzica live, acrobație, dans, joc de măști, lazzi-uri de virtuozitate, marionete, schimbări rapide de personaje, actori fantastici! Veniti la TRIX SHOW! Distribuția: George Sfetcu, Miky Paicu, Călin Mihail Roajdă, Valentin Oncu, Alex Condurat, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Raluca Marina Radu, Ioana Repciuc/ Diana Tușa, Ingrid Neacșu Spectacolul se joaca pe Sala Studio a teatrului.


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 22
  Sep
  Tot ce-i Minunat în Lume-Spectacol musafir la unteatru

  Saturday, 22 September, 19.30

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe cu Denisa Nicolae regia Nicolae Constantin Tănase scenografia Adeline Bădescu Succesul piesei „Tot ce-i minunat în lume” („Every Brilliant Thing” - titlul original) a condus la ecranizarea acesteia de către HBO într-un spectacol-documentar. Povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată se joacă la unteatru, în cadrul programului Spectacol Musafir. Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea. După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează în București cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”. Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium, în cadrul unui turneu național co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 22
  Sep

  Saturday, 22 September, 22.00

  , , Botoșani, România


  Organizat de Grumeza Dumitru-Alexandru

 • 23
  Sep
  Scufița roșie

  Sunday, 23 September, 11.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  Scufița Roșie, un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș – PREMIERĂ O poveste a copilăriei ce merită trăită și retrăită la orice vârstă. Vino să petreci clipe de magie cu toată familia. E imposibil să traversezi copilăria fără să te întâlnești cu această poveste! Fără să știi și tu să răspunzi, aproape hipnotizat, la întrebările: “Dar de ce ai urechile așa de mari? Și de ce ai ochii așa de mari?”   Distribuția: Alexandra Dușa, Cătălin Grigoraș, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Călin Mihail Roajdă, Valentin Oncu, Raluca Eremei-Bîrza Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 23
  Sep
  Atelier de Mozaic: Iguana Mosaic

  Sunday, 23 September, 16.00

  , , Timișoara, România

  Revine cel mai popular atelier de meșteșugărit! Decoperim împreună tainele decorării cu tehnica mozaicului!   Atelierul de mozaic organizat de Rich Mosaico este ocazie perfectă pentru a descoperi tainele acestei arte milenare. Vom călători preț de câteva ceasuri într-un atelier renascentist din care nu vor lipsi uneltele specifice mozaicului, materiale de tot felul și povestiri despre această tehnică.   Fiecare participant va avea la dispoziție propriile unelte, materiale și forme pentru a-și crea obiectul propus pentru evenimentul respectiv iar la sfârșitul atelierului, acesta îi aparține.   Pentru că ne dorim să ne ocupăm de fiecare participant în parte, locurile sunt limitate.   ***Atelierul este deschis tuturor categoriilor de vârstă; copiii trebuie să fie însoțiți de un adult. Contribuție materiale: 59 Lei Disponibilitate: 10 locuri Rezervări: 0732.635580


  Organizat de Rich Management

 • 23
  Sep
  NOI NU!

  Sunday, 23 September, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  NOI NU! de Andreea Radu, regia Laura Moldovan, scenografia Andreea Pop  #SOCIAL Școală, limite, revoltă, întrebări, dragoste, introspecții sau spus într-un cuvânt, ADOLESCENȚĂ. NOI NU mai vrem să fim ignoranți și nici ignorați!  Distribuție: Diana Tușa, Miky Paicu, Valentin Oncu, Raluca Radu, Raluca Eremei Bîrza, George Sfetcu, Maria Salcă, Călin Mihail Roajdă Sala Studio


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 23
  Sep
  The Sunset Limited

  Sunday, 23 September, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  The Sunset Limited de Cormac McCarthy cu: Șerban Pavlu Richard Bovnoczki traducerea Ioana Pelehatăi scenografia Vladimir Turturica regia Andrei și Andreea Grosu Proiect finanțat de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București, în cadrul Programului cultural „Ești București 2015” „The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică . Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absenta ei. E despre prietenie. E despre Dumnezeu.Sau nu. E despre toate astea și despre nimic din toate astea. Probabil e unul dintre cele mai intime spectacole care ti se pot întâmpla. Atât de personal că ti se face frică. Sau nu. Sau dor. E despre doi oameni care au nevoie. Atât. Acesta nu este o prezentare a spectacolului. E puțin mai mult. E o confesiune. Curajoasă.”


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 25
  Sep
  Pescarusul - regia Andrei Serban

  Tuesday, 25 September, 19.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  PESCĂRUȘUL de Anton Pavlovici Cehov Adaptare liberă după o traducere de Mașa Dinescu și Andrei Șerban REGIA – Andrei Șerban REGIZOR SECUND – Sânziana Stoican SCENOGRAF CONSULTANT – Valentin Vârlan ASISTENȚI REGIE – Cosmin Alexandru Purice, Florin Liță LUMINI ȘI SUNET - Dragoș Mărgineanu, Paul Drăguș COSTUME ARKADINA - Doina Levintza COORDONATOR PROIECT - Irina Radu DISTRIBUȚIA Medvedenko – Ionuț Vișan Mașa – Sabrina Iașchevici Sorin – Constantin Cojocaru Treplev – Bogdan Nechifor Nina – Silvana Mihai Dorn – Vitalie Bichir Polina – Florina Gleznea Șamraev – Silviu Debu Arkadina – Mihaela Trofimov Trigorin – Richard Bovnoczki „Am primit bucuros invitația de a lucra la unteatru. Am regăsit atmosfera anilor mei de tinerețe de la La Mama din New York, același spirit prietenos și liber, o comunitate de artiști care, fără niciun considerent material, sunt animați de pasiunea de a face teatru altfel, de a descoperi “forme noi”. Și ideea acestor forme noi m-a dus direct la Treplev și la „Pescărușul”, o piesă care m-a urmărit toată viața și pe care nu am înțeles-o pe deplin, deși am montat-o în limbi diferite pe trei continente, de fiecare dată altfel. Sper ca această versiune să fie ultima și, deși nu vom putea dezlega misterul care face ca o poveste ce sfârșește în moarte violentă să fie catalogată de Cehov drept „comedie”, am încredere că împreună vom (re)descoperi paradoxul că în teatru singura permanență e starea de schimbare continuă. Dacă acceptăm că nicio concluzie nu e defintivă, putem porni în căutare.” Andrei Șerban ATENȚIE! Spectacolul conține zgomote puternice și lumină de stroboscop. Nu se recomandă persoanelor care suferă de epilepsie.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 26
  Sep
  Pescarusul - regia Andrei Serban

  Wednesday, 26 September, 19.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  PESCĂRUȘUL de Anton Pavlovici Cehov Adaptare liberă după o traducere de Mașa Dinescu și Andrei Șerban REGIA – Andrei Șerban REGIZOR SECUND – Sânziana Stoican SCENOGRAF CONSULTANT – Valentin Vârlan ASISTENȚI REGIE – Cosmin Alexandru Purice, Florin Liță LUMINI ȘI SUNET - Dragoș Mărgineanu, Paul Drăguș COSTUME ARKADINA - Doina Levintza COORDONATOR PROIECT - Irina Radu DISTRIBUȚIA Medvedenko – Liviu Pintileasa Mașa – Mădălina Anea Sorin – Constantin Cojocaru Treplev – Bogdan Cotleț Nina – Silvana Mihai Dorn – Vitalie Bichir Polina – Florina Gleznea Șamraev – Gelu Nițu Arkadina – Claudia Ieremia Trigorin – Emilian Oprea „Am primit bucuros invitația de a lucra la unteatru. Am regăsit atmosfera anilor mei de tinerețe de la La Mama din New York, același spirit prietenos și liber, o comunitate de artiști care, fără niciun considerent material, sunt animați de pasiunea de a face teatru altfel, de a descoperi “forme noi”. Și ideea acestor forme noi m-a dus direct la Treplev și la „Pescărușul”, o piesă care m-a urmărit toată viața și pe care nu am înțeles-o pe deplin, deși am montat-o în limbi diferite pe trei continente, de fiecare dată altfel. Sper ca această versiune să fie ultima și, deși nu vom putea dezlega misterul care face ca o poveste ce sfârșește în moarte violentă să fie catalogată de Cehov drept „comedie”, am încredere că împreună vom (re)descoperi paradoxul că în teatru singura permanență e starea de schimbare continuă. Dacă acceptăm că nicio concluzie nu e defintivă, putem porni în căutare.” Andrei Șerban ATENȚIE! Spectacolul conține zgomote puternice și lumină de stroboscop. Nu se recomandă persoanelor care suferă de epilepsie.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 27
  Sep
  În căutarea sensului pierdut

  Thursday, 27 September, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  În căutarea sensului pierdut, după Ion Băieșu - regia Muriel Manea-Iakab.  #COMICO_IRONIC „O poveste despre logica, sensul sau adevărul unor fapte. Totul se petrece aici ca într-un carusel grotesc și comic al vieții noastre în fond. Găsim un amuzament de mare tristețe, dar și o pledoarie pentru morala individuală și moralitate publică.” Distribuția: Diana Tușa, Vali Oncu, Vali V. Popescu, Doina Șoproni, Ioan Savu, Călin Roajdă, Olga Cojan, Miky Paicu. Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 27
  Sep
  Sergiu Bolota - Lansare album “Umbre”

  Thursday, 27 September, 20.30

  , , Sibiu, România

  Cu


  Organizat de Sergiu Bolota

 • 28
  Sep
  Inapoi in iarna

  Friday, 28 September, 19.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  1. Synopsis Țara se revoltă. Doi frați vitregi se reunesc după mai bine de zece ani. Ea cu o agendă revoluționară, el într-o paralizie societală care pare de nevindecat. Ambii caută să înțeleagă cine sunt. Înainte de toate însă, trebuie să înțeleagă de unde vin. ÎNAPOI ÎN IARNĂ este un spectacol care urmărește drumul căutării identitare a doi tineri care încearcă să se întoarcă la origini: în provincie, în satul în care au copilărit, în iernile româniei în tranziție. Pe fundalul unor proteste care par fără sfârșit - anti-corupție, LGBT, anti-LGBT - protagoniștii sunt martorii ascensiunii și căderii politice a tatălui lor, baronul local ajuns la putere, antihristul poporului revoltat. Moștenirea răului patern, istoriile de familie, datoria civică, ruptura dintre generații, prăpastia dintre urban și rural, anii de tranziție, libertatea de a alege pe cine iubim sunt subiecte care redefinesc relația celor doi frați și care îi aduc mai aproape de ei înșiși. Durată: 1h 30 min Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani În acest spectacol se fumează. Le cerem scuze spectatorilor nefumători. 2. Echipa Regie & text - Andreea Cristina Borțun Actori - Cosmina Stratan - Alexandru Ion Scenografie - Andreea Săndulescu Light design - Marius Apopei Visual art - Oana Barbonie Sound design - Roxana Bain Voice over - Alexandru Bogdan, Gabi Costin 3. Povestea proiectului Povestea proiectului s-a dezvoltat plecând de la jurnalul ținut de bunicul autoarei în 1991, jurnal pe care aceasta l-a descoperit cincisprezece ani mai târziu. Legăturile cu satul copilăriei sale, anii de tranziție petrecuți în provincie, precum și relația cu sudul au jucat un rol important în definirea universului dramatic. ÎNAPOI ÎN IARNĂ chestionează ideea de origine, relația părinți-copii și individualitatea sudului. Sudul este rememorat cu poveștile lui cu strigoi și blesteme, cu sărăcia și lipsa accesului la resurse, cu superstițiile sale. În decursul lucrului la text povestea a împrumutat din realitățile sociale ale mișcărilor de stradă și a imaginat un univers în care relația disfuncțională dintre cei doi frați și tatăl lor își construiește dinamica pe fundalul revoltelor și nemulțumirilor generale care domină spațiul public. 4. Fragmente Născut la 21 Ianuarie 1928, spune Mama pe o iarnă foarte grea, cu zăpadă și geruri mari. Paie pentru încălzit soba erau puține, mă învelea cu multe țoale și îmi sufla la față să mă încălzească. Dar când trebuie să trăiești la suferințe, Dumnezeu te ține și crești mare. *** Drept recompensă, la izgonirea din casă tata a oprit toate țoalele de îmbrăcat și de pat, atât mamii, cât și mie. Mama, cu un singur schimb de vară, iar eu cu o scurtă, balton, făcut dintr-o manta de cazarmă. *** În fine, acum a venit iarna lui 1946, după războiu ăla al doilea. Era frig. Eu și Mama ne culcam jos, așterneam o jumate de foaie de preș, iar cu jumătate se învelea Mama. Eu ma înveleam cu scurta pe care o apucasem de acasă. Peste noapte mă trezeam învelit cu foaia de preș și Mama mă strângea la piept ca atunci când eram mic. Acum, fiind noaptea așa de mare, trebuia să ne culcăm cum se însera și ne sculam când se făcea de ziuă. *** Pentru că nu aveam lampă de luminat. Atunci, Unchiul Frăția și Tușa Anghelina au luat o lampă nr. 5, bineînțeles nouă și umplută cu gaz și cum eu și cu mama stăteam pe întuneric, au venit amândoi și ne-au împărțit-o, să-i fie lui Tudorică, pentru că așa îl chema pe băiatul lor care murise pe front. * jurnal Marin Pălăduș, 1991


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 28
  Sep
  Cină cu Delict: Notre Dame de Paris

  Friday, 28 September, 19.45

  , , Timișoara, România

  Povestea celebrului ”Cocoșat de la Notre Dame” prinde viață în cadrul unui scenariu unic! Dacă vrei să trăiești povestea lui Quasimodo și pasiunea Phoebus sau să simți temerile Esmeraldei, ”Notre Dame de Paris” este ocazia perfectă!   Te invităm la o seară învăluită în suspans la care protagonistul ești chiar tu! Fiecare participant va primi un rol și numai colaborând cu alți participanți își va putea îndeplini obiectivele.   După cum ești familiarizat în cadrul CINEI CU DELICT, deși există un scenariu și personaje, nu există replici scrise. Fiecare participant este liber să își „construiască” personajul astfel încât să fie cât mai natural și deloc departe de propria sa poveste.   Te așteptăm cu voie bună!   Data eveniment: 28 septembrie 2018 orele 19:45 Locație: Va fi comunicată participanților. Rezervări și informații: 0732 635580


  Organizat de Rich Management

 • 29
  Sep
  Despre sexul femeii - câmp de luptă în războiul din Bosnia

  Saturday, 29 September, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  Despre sexul femeii – câmp de luptă în războiul din Bosnia, de Matei Vișniec – regia Muriel Manea-Jakab, scenografia Eliza Labancz; PREMIERĂ Un spectacol al timpurilor recente, despre atrocităţile războiului din fosta Iugoslavie. Când oamenii au uitat că sunt oameni şi s-au transformat în reprezentanţi ai diferitelor etnii. Iar femeile au devenit instrumente de răzbunare. Distribuție: Bianca Holobuț, Irina Bodea-Radu Sala studio Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 14 ani.


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 30
  Sep
  Degețica

  Sunday, 30 September, 11.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  Degețica – regia Horațiu Apan. – spectacol pentru copii Vă invităm într-o călătorie, în lumea fascinantă pe care o descoperă Degetica, născută dintr-o floare de nufăr din dorinţa fierbinte a Mamei, pe când se afla la joacă, este purtată de vânt împreună cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel, toţi încercând să se ascundă de Domnul Broscoi. Distribuția: Raluca Radu, Alexandra Dușa, Miky Paicu, Călin Roajdă, Diana Tușa, Maria Salcă, Ginuc Crișan, Mihaela Deceanu, Raluca Eremei-Bîrza Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 30
  Sep
  TRAIN ENIGMA - Ultima editie din 2018

  Sunday, 30 September, 13.00

  , , București, România

  Ce este TRAIN ENIGMA? * probabil cel mai mare real life game din Romania * o misiune de spionaj ce include un tren real in miscare * peste 4,5 ore de distractie si aventura, care incep si se termina in Bucuresti * un mix artizanal de real life escape rooms, amazing race, treasure hunt, urban challenges, live show si storytelling * bilete de tren si sampanie incluse >>> OFERTA SPECIALA: Vii la Train Enigma pe 25 sau 26 August si primesti automat CADOU o misiune la Quest Mission - epic Escape Rooms <<<​ (valabil pentru echipe intre 4 si 8 persoane. Escape Room-ul cadou se poate juca oricand in 2018)


  Organizat de Quest Mission

 • 30
  Sep
  Urban Legend 05

  Sunday, 30 September, 20.00

  Sala Sporturilor, Bulevardul Tomis 102-104, Constanța, România

  Un nou eveniment exploziv cu sportivi de top: Urban Legend 05


  Organizat de Urban Legend Fighting Championship SRL

 • 04
  Oct
  Despre sexul femeii - câmp de luptă în războiul din Bosnia

  Thursday, 4 October, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  Despre sexul femeii – câmp de luptă în războiul din Bosnia, de Matei Vișniec – regia Muriel Manea-Jakab, scenografia Eliza Labancz; #DRAMĂ Un spectacol al timpurilor recente, despre atrocităţile războiului din fosta Iugoslavie. Când oamenii au uitat că sunt oameni şi s-au transformat în reprezentanţi ai diferitelor etnii. Iar femeile au devenit instrumente de răzbunare. Distribuție: Bianca Holobuț, Irina Bodea-Radu Sala Studio Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 14 ani.


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 07
  Oct
  Mica Sirenă

  Sunday, 7 October, 11.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  Mica Sirenă, Daniel Vulcu – SPECTACOL PENTRU COPII „Departe-n largul mării apa e albastră ca albastrelele și limpede cum e cristalul, dar e și adâncă, atât de adâncă încât nici o ancoră nu poate ajunge la fund...” Distribuția: Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, George Sfetcu, Ginuc Crișan, Doina Șoproni, Raluca Radu, Raluca Eremei-Bîrza, Diana Tușa. Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 13
  Oct
  TREISPREZECE

  Saturday, 13 October, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  TREISPREZECE, cu Cornel Miron, regia: Radu Botar – ONE MAN SHOW Atunci când, de treisprezece luni de zile, pluteşti în derivă măcinându-ţi pasiunea într-o nesfârşită aşteptare a unui miracol salvator, care ar trebui să ţină de firesc, este greu să te menţii într-un echilibru emoţional. Şi atunci artistul din povestea noastră jonglează ca un acrobat pe sârmă, într-un abia controlat râsu’ – plânsu’, cu dorinţa de a-şi împlini visul şi spaima de a nu se rata definitiv. Sala Studio


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 14
  Oct
  BUBBLE SHOW

  Sunday, 14 October, 11.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  BUBBLE SHOW – SPECTACOL INVITAT Un spectacol spumos, pentru copii. "Bubble Show With Milkshake" este o piesă de teatru plină de baloane şi culoare, care conţine un spectacol magic cu baloane modelate.  Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 19
  Oct
  Conferinta Nationala Alo!Copii 2018

  Friday, 19 October, 16.00

  , , Timișoara, România


  Organizat de Alo!Copii

 • 25
  Oct
  Despre dragoste, teatru și alte catastrofe

  Thursday, 25 October, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  Despre dragoste, teatru și alte catastrofe – regia Antonela Cornici; #MUZICAL "Uneori dragostea nu aduce numai pasiune şi mister. Se întâmplă să ne îndrăgostim şi să fie o adevărată catastrofă...Despre dragoste, teatru şi alte catastrofe - cântăm, dansăm, râdem într-un spectacol de şi pentru suflet!" Distribuția: Valentin Oncu, Raluca Radu, George Sfetcu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu Sala studio


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 27
  Oct
  Bigamul II

  Saturday, 27 October, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  Bigamul II, regia Cristian Ioan – #COMEDIE Viața dublă a personajului John Smith, un taximetrist din Anglia, este aparent, "un om obișnuit" pentru toată lumea. Doar el știe că are două vieți diferite, alături de două soții în două orașe diferite. Distribuția -  Vali V. Popescu,  Ovidiu Crișan, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Călin Mihail Roajdă,  Raluca Radu /Alexandra Dușa, Negrescu Marian / Miron Cornel Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 28
  Oct
  Pinocchio

  Sunday, 28 October, 11.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  Pinocchio, adaptare după Carlo Collodi, regia Muriel Manea-Jakab, scenografia Eliza Labancz. – SPECTACOL PENTRU COPII Pinocchio, o păpuşă de lemn, care trece printr-o mulţime de peripeţii, din care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător.  Distribuție: Miky Paicu, Raluca Eremei-Bîrza, Maria Salcă, Mihaela Deceanu, Ștefania Misăilă, Ginuc Crișan, Călin Mihail Roajdă, Ioan Alexandru Savu Sala mare


  Organizat de TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 08
  Nov
  Conferinta: Cariera in industria energetica

  Thursday, 8 November, 08.00

  CIE 2018 CTA, Bd. Mamaia, nr. 124, Aleea Universității nr.1, Constanța, România

  Evenimentul este adresat, in principal, tinerilor ingineri si studentilor din domeniul energetic si isi propune sa ofere informatii despre programele de practica, internship, locuri de munca si programe de dezvoltare profesionala ale tinerilor in cadrul companiilor partenere.


  Organizat de SIER Tineret