TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 25 March 2023, 10:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Taste your Candy Bar

Rezervă-ți weekend-ul 25-26 martie pentru un moment plin de emoție alături de cel mai drag, cu care ai ales să-ți petreci frumos tot restul vieții. 

Te invităm la evenimentul dulce organizat de Angeline Cake Boutique, în care poți să-ți alegi Candy Bar-ul perfect pentru nunta voastră. 
Elegant, nonconformist, fancy, clasic sau cu o tematică specifică, știm că dorești să oferi celor mai dragi invitați o experiență memorabilă și delicioasă, atât vizual, cât și din punct de vedere al gustului. 

Te așteptăm în Cake Shop Aviatorilor într-o sesiune de 40 de minute în care poți degusta împreună cu partenerul tău din toate deliciile disponibile pentru Candy Bar. 

Îți vom asigura prezența unui consultant care îți va răspunde la toate întrebările și te va îndruma către Candy Bar-ul perfect conform dorințelor tale. 

ATENȚIE: Fiecare bilet achiziționat de pe Tomix pentru evenimentul privat de degustări - Taste your Candy Bar - este pentru 2 persoane. Ne-am gândit că vei veni alături de persoana dragă, o rudă sau un prieten.

Preț per cuplu: 75 lei. 

Accesul se va face doar pe baza biletelor.

ATENȚIE: NUMĂR LIMITAT DE BILETE

Citeşte mai mult »

Locaţie

Angeline Cake Boutique

Popa Savu nr. 73, București, România

Organizator

Angeline Cake Boutique

https://www.angelinecakes.ro

office@angelinecakes.ro

0753652144

10:00-20:00