TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 15 September 2023, 16:00 - Sunday, 17 September 2023, 22:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Iată-ne ajunși la a doua ediție Trifoi Fest!

Festivalul este bine înrădăcinat în jurul a șase valori: circular, local, organic, vegan, etic și rezilient. Încercăm astfel să oferim inspirație și instrumente concrete pentru a reduce impactul vieții de zi cu zi asupra mediului, acoperind tot spectrul nevoilor de bază: hrană, îngrijire, energie, transport, locuire.

Te așteptăm începând de vineri, 15 septembrie 2023 și până duminică, 17 septembrie 2023, să descoperim împreună ce înseamnă să trăiești mai bine cu mai puțin. 

Vei avea acces la produse alimentare, produse de îngrijire și de curățenie, haine și accesorii, obiecte de mobilier, cărți și alte alternative ecologice, durabile sau biodegradabile, obținute fără risipă sau din deșeuri. De asemeni, vei putea interacționa cu reprezentanții unor ONG-uri sau inițiative care promovează un stil de viață mai sustenabil sau care pun presiune pe factorii de decizie pentru a preveni risipa și a gestiona mai bine deșeurile.

Pe termen lung, Trifoi Fest poate exista doar cu ajutorul comunității de antreprenori sustenabili și consumatori responsabili față oameni, față de alte animale non-umane și față de mediu. De aceea, te invităm să susții organizarea festivalului, contribuind cu opțiunea care ți se potrivește. Am creat trei tipuri de bilete, valabile pentru toate cele 3 zile de festival. Orice ai alege, ne asumăm să direcționăm 20% din investiția ta spre îmbunătățirea spațiului în care va avea loc Trifoi Fest. Ne dorim să plantăm trifoi, aromatice și arbuști, astfel încât comunitatea să se bucure de aceste plante chiar și după ce festivalul se termină.

Achiziția unui bilet este opțională. Poți participa la Trifoi Fest chiar dacă momentan nu ai posibilitatea de a susține financiar festivalul. Nu vom verifica biletele la intrare și nici nu vom genera deșeuri punând brățări participanților, ca la alte evenimente. Iar dacă dorești să participi și să contribui în alt fel, scrie-ne la vreaula@trifoifest.ro.

Prin acest sistem opțional de bilete, încercăm să ne dăm seama dacă Trifoi Fest prezintă suficient interes pentru public ca să poată continua în viitor independent de finanțări externe. Pe de altă parte, ne asigurăm că accesul la festival este posibil indiferent de venituri.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Bucuresti

, București, România

Organizator

Trifoi Fest

https://trifoifest.ro

contact@trifoifest.ro

+40741554500