TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 25 November 2017, 15:00

Timișoara, România

Evenimentul s-a încheiat.

Ai peste 40 de ani si esti single?

Vino la SPEED DATING in Timisoara pe 25 Noiembrie si cunoaste oameni noi fara pereche in cautarea unei relatii! Pretul include si consumatie in valoare de 25 RON/persoana in timpul evenimentului (cocktail, vin, cafea, etc.)

SPEED DATING este un eveniment organizat de Clubul Oamenilor Single din Banat in cadrul caruia vei avea posibilitatea sa cunosti si sa petreci 7 minute coversand pe rand cu alte minim 7 persoane single de sex opus potrivite ca si categorie de varsta care s-au inscris la eveniment cu acelasi scop ca si tine: acela de a cunoaste oameni noi fara partener in cautarea unei relatii.

Femeile vor avea fiecare locul lor la una din mese iar barbatii se vor roti pe rand de la o masa la alta la auzul clopotelului dupa fiecare mini-intalnire de 7 minute astfel incat pana la sfarsitul evenimentului toate femeile vor fi vorbit cu toti barbatii.

Fiecare participant va completa formularul pus la dispozitie de catre noi si va mentiona persoanele care i-au placut si cu care ar dori sa se reintalneasca. Acolo unde va exista o potrivire (adica unde doi participanti de sex opus s-au placut reciproc) in ziua urmatoare vor primi datele celuilalt de contact urmand sa ramana la libera lor alegere ce vor face in continuare.

Desi 7 minute nu pare mult timp e mai mult decat suficient pentru a-ti face o prima impresie si a sti pe cine ai dori sa revezi sau nu. Deoarece noi ne vom ocupa de tot (alegem participantii, pregatim locatia, va aducem impreuna iar apoi va trimitem rezultatele) la SPEED DATING nu exista presiune sau asteptari iar tot ce tu va trebui sa faci este sa te asezi confortabil si sa te simti bine.

In acest fel participand la SPEED DATING te vei putea simti bine cunoscand oameni noi la fel ca tine intr-o atmosfera lejera si confortabila fara sa fi nevoit/a sa accepti sau sa refuzi pe nimeni pe loc si avand in acelasi timp garantia ca datele tale de contact le vor primi doar persoanele care te-au placut si ele pe tine.

Te intrebi daca SPEED DATING e pentru tine? Statisticile vorbesc de la sine:

Peste 90% din participanti cunosc pe cineva cu care ar dori sa se revada

In peste 70% din cazuri sentimentul e reciproc conducand la o a doua intalnire

Peste 99% din participanti decalara ca s-au simtit foarte bine si ca a fost o experienta ce o vor recomanda si prietenilor

 

Cumpara biletul tau acum! Locurile sunt limitate.

 

Clubul Oamenilor Single din Timisoara

 

Citeşte mai mult »

Locaţie

Hotel Timisoara

Str. Marasesti Nr.1-3, Timișoara, România

Organizator

Clubul Oamenilor Single Din Banat

https://www.facebook.com/SinglesBanat/