TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 26 November 2017, 22:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Rockabella lanseaza piesa Inca Un Pas.

Un cantec despre dorinta de a merge mai departe si cum descoperind lumea, ne descoperim de fapt pe noi insine.

 Inca un pas este primul dintr-o serie de cantece noi, in limba romana, anuntate de Rockabella pentru perioada urmatoare. 

 "Pentru videoclipul piesei am cerut prietenilor nostri sa se filmeze mergand. Le-am cerut sa aleaga ce vor ei sa arate - ce drumuri considera ei ca sunt importante. Am reusit sa adunam foarte mult material si sa surprindem cat de neasteptate si interesante sunt calatoriile fiecaruia dintre noi."

 

Rockabella Bio:

 

Rockabella a prins formă în anul 2014, cand Teodora Moroșanu (fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo) a revenit pe scena muzicală locală, cu un nou material și o altă abordare. Proiectul independent, adult-alternativ a adus împreună muzicieni talentați cu mulți ani de experiență.

EP’ul “A World Outside” a debutat cu “Motionless”, un cântec atmosferic și introspectiv. În anul 2015, Teodora și Bogdan, conducând proiectul către propria lor viziune și inspirându-se din cinema noir, produc și lansează videoclipul provocator al piesei „Buttercup”, în care Teodora joacă rolul principal.

 

In 2017, Rockabella isi schimba forma si anunta un nou material, compus in intregime de Teodora. Cu sustinerea unui grup de muzicieni extrem de talentați, Andrei Ilie (Fameless) – tobe, Serban-Ionut Georgescu, (Fameless, White Walls  – bass și cu Bogdan Moroșanu preluând producția muzicala, noul album promite să fie o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri dar în același timp sensibilă și intimă. O noua scufundare spre colțurile întunecate ale vieții noastre interioare.

 

www.rockabella.ro

 

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com