TomTix.ro TomTix.ro

Thursday, 17 May 2018, ora 19:30

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Vă invităm să ne scrieți pentru orice întrebare ați avea sau să ne vizitați pe pagina de Facebook, la #diningstoriesromania unde veți avea ocazia să aflați conținutul meniului creat special de Talented Chef Mihai Chelaru și Somelierul dumneavoastră Creativ, Mladen Mitić care vine tocmai din Serbia pentru a promova vinurile mioritice. 

Dining Stories propune 5 preparate din ingrediente ale producătorilor locali, punând în evidență un meniu de sezon din conceptul farm to table, cu preparate românești reinterpretate spre fine dining cărora li se alătură 5 vinuri special alese să complimenteze tot ceea ce Chef a conceput.

Locația cinei a fost aleasă cu gândul să îmbie ineditul cu rafinamentul. Toata călătoria Dining Stories se va desfășura într-o încăpere privată atipică ce se situează la etajul 1 al unui hangar. Restul vă lăsăm pe voi să descoperiți la fața locului.

Scopul principal al acestui eveniment este crearea unei emoții puternice, trăirea unei provocări unice, nu doar culinare, ci și sociale. Oaspeții vor avea ocazia să interacționeze direct cu Chef și Somelierul lor privat.

Conceptul Dining Stories este o oportunitate unică pe piața românească de îmbogățire a experienței culinare a oaspeților.

❉ ❉ ❉ Dacă ne onorați cu prezența dumneavoastră la cina privată din  ziua de 17 mai, la ceas de seară, dorim să vă oferim câteva sugestii ❉ ❉ ❉

❤︎ achiziționați din timp bilete deoarece este o cină privată cu locuri limitate

❤︎ accesul la eveniment este doar pentru persoanele care au peste 18 ani împliniți

❤︎ pentru a nu pierde nici o etapă a serii vă rugăm să ajungeți la ora convenită: vom începe călătoria cu un pre-drink de neratat

❤︎ dress code:  de la smart casual în sus

❤︎ pentru a vă bucura pe deplin de experiența serii, alegeți să lăsați mașina acasă

❤︎ lăsați grijile și gândurile grele acasă

❤︎ luați caseta cu amintiri ca să o umpleți cu momente de vis

Cel mai simplu se ajunge la noi cu un serviciu de transport persoane, unde setați destinația CulinaryOn din Șoseaua Pipera 48. Noi vă vom aștepta cu interes la Hangarul 5, după Simfonia Ballroom, vizavi de Autobaza RATB Pipera.

                                        ⫸Aducem împreună oameni și gusturi, la ceas de seară.

                                     Pregătiți-vă pentru cel mai inedit răsfăț al papilelor gustative.⫷

 

Citeşte mai mult »

Organizator

Dining Stories at CulinaryOn

http://bit.ly/DININGSTORIES

contact@diningstories.ro