TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 3 June 2018, 11:00

Sat Arsa, România

Evenimentul s-a încheiat.

Din OGRADA VESELIEI lipsesc purceii, așa că „Lupul cel rău care nu e rău, e doar flămând”, pe numele lui de lup – Constantin, a hotărât că după ce a devenit vedetă la televizor să-și plimbe colegii de teatru la Mangalia. Acum face și pe impresarul și a aranjat cu Alexandru – fermierul sef, un spectacol cu purcei în hangarul din ogradă, transformat în teatru și care are dechiderea oficială într-o zi specială

De la ora 11.00 Oana (ajutată de Giovani - asistentul de petreceri principal) îi va antrena pe copii în jocuri și activități dedicate lor (nu vă spunem mai multe, că e surpriză), iar de la 12.30 Constantin și colegii lui vor juca în spectacolul lor preferat – CEI TREI PURCELUȘI.

Tarife:
Intrare COPIL Teatru cu papusi , jocuri si activități distractive pentru copii - 45.00 lei
Intrare Adult Teatru cu papusi - 25.00 lei
Intrare Copil Teatru cu papusi - 25.00 lei

ATENTIE! Pentru orice bilet cumparat NU se mai achita taxa de intrare la ferma "Ograda Veseliei"

 

Teatrul din ogradă” este un proiect comun al Companiei PELERIN și al fermei OGRADA VESELIEI

COMPANIA PELERIN (Înființată în 1999 de regizorul Bogdan Tudor Pelerin) este o companie de teatru și film, activitatea principală fiind, în acest moment, spectacolul de teatru pentru copii.

Repertoriul actual cuprinde spectacole cu păpuși și spectacole „cu actorii la vedere”, pentru spectatori între 3 şi 12 ani. Cele 11 producții din portofoliul actual sunt inspirate de cele mai îndrăgite poveşti româneşti şi străine: Croitoraşul cel viteaz, Hänsel şi Gretel, Muzicanții din Bremen, Bălăioara, Motanul Încălţat, Cenuşăreasa, Pinocchio, Cei trei purceluşi, Prinţul nevăzut, Fata babei și fata moșneagului și Aventurile lui Nică.

O constantă a spectacolelor marca „Pelerin” o constituie adaptarea textului clasic la nevoile publicului căruia i se adresează – copiii şi, mai ales, copiii din zilele noastre. Dramatizările care stau la baza spectacolelor sunt texte originale, majoritatea în versuri, ceea ce face ca povestea să fie uşor de urmărit şi chiar de reţinut de către copii. Vizuale şi muzicale, captivante prin poveste şi jocul actorilor, acestea îmbină utilul cu plăcutul, altfel spus rolul educativ al teatrului pentru copii cu cel de divertisment.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Ograda Veseliei

Str. Decebal 90, Sat Arsa, România

sponsori

Organizator

Ograda Veseliei

HTTP://www.ogradaveseliei.ro

+40723307611