TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 29 July 2018, ora 21:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Componența trupei:

Dan Byron - voce, chitară, flaut
6FINGERS - clape, chitară, backing vocals
Dan Georgescu - chitară
Laszlo Demeter - bass
Ovidiu Cristian - tobe

Înființată în 2006 la București, byron cântă rock alternativ cu influențe diverse.

Al șaselea și cel mai recent album al trupei - Eternal Return - a fost înregistrat în High Resolution (24 bit, 96 kHz) la studiourile Windmill Lane din Dublin și masterizat în Londra la Abbey Road.

În februarie 2013 byron au cântat în deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Sala Palatului și, un an mai târziu, au reprezentat România la “World Fest” în Chennai, India, în cadrul Festivalului Saarang 2014.

În 2008, inspirați de faimoasele sesiuni MTV Unplugged, au reorchestrat cântece de pe albumul de debut Forbidden Drama (2007) și au filmat un concert 100% unplugged la Teatru 74 din Cetatea Medievală Târgu Mureș; acesta a fost lansat ulterior pe DVD-ul Acoustic Drama, primul DVD unplugged românesc. După lansarea unui al doilea album în anul următor (A Kind of Alchemy), toamna lui 2010 îi găsește la 100m adâncime în Salina Turda filmând concertul în două părți Live Underground. Proiectul a presupus o desfășurare masivă de forțe ce a atras multă atenție din partea media, iar concertul a fost difuzat pe HBO România. De HBO îi leagă, de altfel, și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului „Rămâi cu mine”, muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com