TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 16 November 2018, ora 16:00 - Sunday, 18 November 2018, ora 20:00

Timișoara, România

Evenimentul s-a încheiat.

Abonamentul complet ROVINHUD WINE SHOW 2018 include: 

1) accesul la sala de expoziție în fiecare din cele 3 zile ale ROVINHUD WINE SHOW 2018 

2) accesul la cele 12 masterclass-uri (sau posibilitatea să îl alegeți pe cel dorit, dacă 2 masterclass-uri se desfășoară în paralel). Masterclass-urile se vor desfășura în limba engleză.  

 

Abonamentul complet este nominal și nu poate fi dăruit parțial unor prieteni (ex. un prieten intră pe abonamentul dvs. sâmbătă). Vă încurajăm însă să dăruiți abonamente complete celor dragi pasionați de vin. 

Citeşte mai mult »

Locaţie

Hotel Timișoara

Strada Mărășești 1-3, Timișoara, România

Organizator

Rovinhud

http://www.rovinhud.ro

ZOLTAN@ROVINHUD.RO

16 - 18 noiembrie 2018

Detalii Organizator

La a 5-a ediție ROVINHUD WINE SHOW 2018, vom avea 36 de expozanți de vin, 12 masterclass-uri minunate și 360 de vinuri excepționale. Și cum deja v-am obișnuit, cu toții muncim în mod voluntar nu doar pentru a sprijini întâlnirea dintre iubitorii de vin și producători, ci și pentru a aduce o schimbare în viața persoanelor cu dizabilități. În România, aproximativ 19.000 de persoane cu dizabilități trăiesc în instituții rezidențiale de stat, în cele mai inumane condiții. Abuzurile de toate felurile sunt la ordinea zilei, rezidenții neavând niciun control asupra propriilor vieți. Viața lor este foarte bine descrisă în nuvela grafică Spune-mi Eli din experiențele copreședintei Ceva de Spus, Elisabeta Moldovan. Iar pentru că statul român nu prea are de gând să facă nicio schimbare adevărată, am decis ca anul viitor să salvăm cinci oameni din aceste instituții, iar profitul ROVINHUD de anul acesta va fi folosit pentru acest serviciu nou. Știm, cinci suflete nu aduc primăvara, dar este un început. Iar pentru ei va fi un miracol deoarece din indivizi inutili, segregați în vreo clădire în pădure alături de alte sute de persoane, vor deveni parte a comunității, oameni utili, ale căror vieți vor avea un sens. Vă invităm să ne fiți alături din nou la descoperirea vinurilor noi, la experiențele de la masterclassuri și la salvarea oamenilor din instituții.