TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 14 December 2018, 21:00

București, România

Evenimentul a fost suspendat.

4.2

Sorin Romanescu - chitara, electronics
Vladimir Ivanov - mixer - effects

Sorin Romanescu își face debutul în lumea jazz-ului la Festivalul de la Sibiu din 1991. De atunci se manifestă ca muzician polivalent, de la rock , folk-blues și jazz până la muzica contemporană, coloane sonore de film sau muzică pentru spectacole de dans contemporan.

Are peste 20 de albume la activ, ca invitat sau co-autor, fiind o prezență constantă pe scenele românești și din străinătate.

Vladimir Ivanov - implicat de peste 10 ani în muzică, sound design și producție muzicală, iar ca inginer de sunet a colaborat cu peste 50 de artiști și formații, printre care: Mihai Iordache, Timpuri Noi,Dumitrio, Kumm, Robin and the Backstabbers, Ada Milea și Alexandru Bălănescu, dar și o prezență obișnuită ca și sunetist in

sediul Radio Guerrilla. Din 2006 devine principalul sunetist al formației byron și rezident în studioul Real Sound and Vision din București, sub tutela lui Victor Panfilov.

4.2 este un experiment pe care cei doi îl oferă publicului într-un spațiu quadrofonic. Dizolvând granițele stilistice și pendulând între acustic și electronic, sunetul și tehnologia vor dialoga într-un spațiu de audiție neconvențional în care publicul și cei doi artiști vor experimenta împreună călătorii și senzații sonore.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com