TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 25 May 2019, 10:30

Piatra-Neamț, România

Evenimentul s-a încheiat.

 

La balul de la palat, o fată frumoasă dansează cu prințul și se îndrăgostește de el. A ajuns acolo printr-o minune, ajutată de o zână binevoitoare care i-a îndeplinit dorința. Și tot ca prin minune „dispare” apoi, la miezul nopții, când miracolul încetează, pierzându-și un pantof pe treptele palatului.

Cine nu cunoaște povestea Cenușăresei, fata mereu necăjită de mama și surorile vitrege, dar care, prin frumusețea ei și felu-i de a fi, cucerește inima unui prinț și îi devine soție? Cu siguranță ați mai auzit-o, dar niciodată – și de asta suntem siguri – așa cum știm să o povestim noi.

 

Teatrul Pelerin și Asociația ANFAR DS vă invită la Cenușăreasa. Muzical și captivant, pentru copii, părinți și bunici, spectacolul este pus în scenă de regizorul Bogdan Tudor Pelerin, cu actorii Georgiana Bighescu, Andreea Dobrescu, Ștefana Lucia Olar, Adela Butnariu, Claudiu Ardelean și Ciprian Mihăilă Leotescu. Muzica spectacolului este compusă de Zeno Apostolache-Kiss, acesta ocupându-se și de pregătirea muzicală a actorilor, studenți ai Universității de Arte din Târgu-Mureș.

 

Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului Ion Creangă, organizat de ANFAR DS și Teatrul Pelerin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Piatra Neamț, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” și Colegiul Tehnologic „Spiru Haret”.

Hai la teatru! Hai la festival! :)      

Citeşte mai mult »

Locaţie

TEATRUL PELERIN

Str. Mihai Viteazul, 19, Piatra-Neamț, România