TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 13 September 2019, 21:00

București, România

Evenimentul a fost suspendat.

Anita Petruescu - voce
Sorin Zlat - pian
Michael Acker - contrabas
Iulian Nicolau - tobe
Guest musician Catalin Milea - saxofon

Anita Petruescu este o tânară cântăreață de top a jazzului autohton, cu rezultate spectaculoase, reprezentativă generației sale. Căștigă in 2017 Targu Mures Jazz Youth Competition, in 2018 premiul pt cea mai bună voce in Festivalul International Johnny Raducanu Brăila, si in 2019 Premiul 1 in competiția New Jazz Players Arcub, Bucuresti.

Sorin Zlat, pianist, clarinetist și compozitor, este renumit in plan international drept căștigătorul marilor premii in cadrul  Montreux Jazz Festival 2015, Monaco Jazz Festival 2013, Jacksonville Jazz Festival Florida 2015, pe langă prestigiul muzical câștigat pe scena europeană unde concertează de peste 20 de ani in zeci de proiecte. Veți asculta teme extrase din Istoria Jazzului Universal, dar și compozitii ale artiștilor, acompaniate de Michael Acker (contrabas)și Iulian Nicolau (baterie), muzicieni cu cea mai consecventă prezență pe scenă, care celebrează si prețuiesc muzica cu fiecare apariție. Alaturi de cei 4 artiști va fi invitat saxofonistul Catalin Milea, recent întors din Mexic și dornic să impărtășească din buchetul său spiritual, prin muzica.

Vă așteptam cu drag!

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com