TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 16 May 2020, 00:00 - Wednesday, 1 July 2020, 18:46

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Puzzle Rooms nu inseamna doar misterele, aventurile si distractiile pe care le propunem clientior. Si noi, la randul nostru, avem parte de aceleasi provocari in incercarea de a face din Puzzle Rooms locul pe care il stiu si il iubesc atat de multi oameni. 

Puzzle Rooms s-a nascut ca o provocare legata de posibilitatile pe care Bucurestiul ni le ofera in privinta timpului liber. Initial, ne-am adresat adultilor dar, mai apoi, ne-am indreptat atentia si asupra copiilor. Jocurile de Room Escape desfasurate in viata reala erau, la inceput, destinate exclusiv adultilor, insa noi am decis sa incercam sa oferim si variante pentru copii. Am fost cei care am deschis pentru prima oara in Romania camere cu variante destinate atat celor mari, cat si celor mici. 

Urmand stadiile de dezvoltare ale copiilor, propuse de Jean Piaget, am calibrat camerele in asa fel incat acestea sa fie la fel de provocatoare si de amuzante indiferent de varsta participantilor la joc. Incepand de la 7 ani, copilul incepe sa opereze cu notiuni abstracte, astfel ca jocurile noastre sunt recomandate incepand de la aceasta varsta. De asemenea, am conceput variante mixte, pentru participanti de varste diferite, care se joaca impreuna, inclusiv pentru intreaga familie. 

Daca v-am trezit interesul pentru activitatea noastra, atunci va asteptam sa ne vizitati si sa redescoperiti placerea lucrurilor facute in echipa, misterul aventurilor si satisfactia depasirii provocarilor inteligente si relaxante.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Puzzle Rooms

Grigore Cobalcescu, nr 36, București, România

Organizator

Puzzle Rooms

online.puzzlerooms.ro

office@puzzlerooms.ro

+40755 789 953

10:00-22:00

Detalii Organizator

Puzzle Rooms - Jocuri de evadare