Bilete: MASTERCLASS DIANA IONESCU: MAKEUP ICONIC în 2020, 27 June 2020, 17.00,
TomTix.ro TomTix.ro

Organizator

Diana Ionescu Make-up Studio

http://www.dimakeupstudio.ro

contact@dianaionescu.net

0727819950

Detalii Organizator

Cu un design interior candy industrial, Diana Ionescu Make-Up Studio sau DIMS, pe scurt, este o oază de beauty din mijlocul Bucureștiului ce oferă un spectru larg de servicii, de la makeover-uri personalizate până la cursuri de make-up dedicate pasionaților sau viitorilor make-up artiști.<br /> Servicii profesionale premium de beauty si make-up<br /> / Sesiuni foto profesionale pentru portrete business, casual sau artistice<br /> / DIMS ( Diana Ionescu Make-up School ) este o școală de make-up acreditată de peste 5 ani de către Ministerul Învățământului<br /> / Oferte Personalizate Corporate

Saturday, 27 June 2020, 17:00

, România

Evenimentul s-a încheiat.

CE PRESUPUNE MASTERCLASS-ul DIANA IONESCU: MAKEUP ICONIC în 2020?

MASTERCLASS-ul este dedicat tuturor pasionaților de makeup, indiferent de nivelul de practică la care se găsesc. Demonstrația de beauty makeup va dura aproximativ 2 ore, timp în care voi detalia pas cu pas fiecare etapă a construirii unui machiaj profesional de tip concept. Pentru a parcurge mai ușor procesul, am listat pașii principali:

Vom trece prin realizarea unei baze de machiaj perfect rezistente sau smudge-proof și vă voi arăta câteva tehnici de fixare și trucuri învățate de-a lungul experienței.

Vom analiza și observa fizionomia modelului pentru a evalua corect tehnica de conturare și iluminare potrivită, vom măsura și construi sprâncenele în funcție de forma feței și de rezultatul scontat și vom realiza un cut-crease de beauty.

Având toate elementele pregătite, vă voi prezenta transformarea cut-crease-ului într-un machiaj conceptual, fresh, în tendințe, care poate ajunge fără probleme într-un editorial sau un shooting avant-gardist.

Vă voi împărtăși care este viziunea mea asupra tendințelor anului 2020, în ce stadiu al evoluției machiajului ne găsim și putem dezbate cum ne raportăm la acesta odată cu schimbarea unor comportamente sociale a contextului actual.

La finalul sesiunii, vom avea un timp dedicat pentru dialog și întrebări și vom discuta despre tendințe și despre curentele actuale din social media care influențează industria de beauty.

TEHNICI DE BIFAT LA MASTERCLASS-ul DIANA IONESCU: MAKEUP ICONIC în 2020

Iată doar câteva din tehnicile pe care le vom perfecționa în timpul cursului online și a demonstrației în funcție de etapele machiajului propus:

Realizarea unei baze de machiaj smudge-proof

Alegerea produselor potrivite pentru obținerea unui machiaj rezistent la transfer

Tehnica de cut crease adaptată de la un machiaj purtabil

Materializarea unei idei într-un machiaj conceptual și crearea unui vision board

Alegerea culorilor și echilibrarea cromatică

Tips & tricks despre fotografierea machiajului

CUM VĂ ASIGURAȚI UN LOC LA MASTERCLASS?

Accesați linkul de eveniment dedicat de pe site-ul TOMTIX și achiziționați biletul. 

Veți primi un email de confirmare automată de la cu detaliile de accesare al Masteclass-ului. 

Accesați aplicația ZOOM pentru a vă familiariza cu butoanele din interiorul câmpului de chat și asigurați-vă că în ziua Masterclass-ului aveți o conexiune bună de internet. 

CARE ESTE PREȚUL DE ÎNSCRIERE LA MASTERCLASS?

Prețul unui bilet accesat prin platforma TOMTIX este de 120 RON. 

DIPLOMĂ DE PARTICIPARE

La finalul cursului online, veți primi o diplomă de participare personalizată, digitală, care să ateste prezența la MASTERCLASS: MAKEUP ICONIC în 2020.

Machiajul este un atu ce merită rafinat prin tehnică și practică, iar eu sunt extrem de entuziasmată să vă împărtășesc viziunea mea asupra tendințelor actuale, dar și câteva secrete ale adaptabilității în industria de beauty.

Citeşte mai mult »