TomTix.ro TomTix.ro

Tuesday, 4 August 2020, 19:30

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Pe parcursul unei zile putem experimenta tot felul de emoţii: de la frică, furie sau anxietate la calm sau relaxare, emoţii care sunt declanşate de tot felul de evenimente şi situaţii pe care le traversăm. Însă, de foarte multe ori, acestea sunt prea puternice să le facem faţă şi ne fac să reacţionăm în tot feluri de moduri. Şi atunci când suntem controlaţi de emoţii, vedem doar ce nu funcţionează, sau ce se poate întâmpla în cel mai rău caz.

Te invit la un workshop de 2,5 ore în care vom experimenta şi vom vorbi despre reglarea emoţională. Ce tehnici putem folosi, care sunt resursele noastre interioare şi de ce apar acele emoţii puternice care ne scot din ritm şi ne dau bătăi de cap.

De asemenea, iti voi vorbi despre Safe and Sound protocol, o intervenţie auditivă care în 5 zile aduce rezultate semnificative în cazul:

- Dificultăţilor de reglare emoţională;

- Dificultăţilor sociale şi emoţionale;

- Senzitivităţii auditive;

- Provocărilor legate de anxietate şi traumă;

- Deficitului de atenţie;

- Factorilor de stres care influenţează starea de angajament social.

Poti citi mai multe pe pagina mea, www.cristinabara.ro.

Workshop-ul se va desfăşura on-line, astfel că vei avea nevoie de un calculator cu acces la platforma Zoom (se instalează gratuit). Ulterior achiziţionării biletului, vei primi pe e-mail instrucţiunile pentru logarea pe platforma Zoom.

Citeşte mai mult »

Organizator

Cristinabara.ro

http://cristinabara.ro/

cristina@cristinabara.ro