TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 10 January 2021, 18:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Anul acesta, viața pe Pământ nu ne-a oferit prea multă bucurie și inspirație, așa că ne-am hotărât să plecăm într-o călătorie prin Univers. Cosmic Eyes Masterclass online este despre universul care se reflectă în ochii noștri și pe care ne dorim să îl explorăm împreună cu toți pasionații de make-up, prin ploi de pigmenți și stele de glitter.

Vă invităm dincolo de frontiera celestă, într-o galaxie iridescentă și explozivă, prin Cosmic Eyes Masterclass , ce se desfășoară online, pe data de 10 ianuarie 2021, ora 18:00.

Veți primi un email de confirmare cu detaliile de accesare ale Masterclass-ului.

La finalul masterclassului online, veți primi o diplomă de participare personalizată, digitală, care să ateste prezența la MASTERCLASS: COSMIC EYES.

Ce vom explora?

Cum alegem culorile pentru a avea o armonie cromatică? Stabilirea unei scheme cromatice pentru un efect cosmic.

Tehnici de aplicare mixte pentru machiajul ochilor

Obținerea unui machiaj complex, gata de fotografiere

Stabilirea unui contrast ce nu necesită niciun filtru

Sfaturi pentru a obține un machiaj fresh, în tendințe

Despre inspirația unui make-up artist. Cum selectăm informațiile și sursele online pentru a nu fi copleșiți de avalanșa de informații.

Q & A: 30 minute

Citeşte mai mult »

Organizator

Diana Ionescu Make-up Studio

http://www.dimakeupstudio.ro

contact@dianaionescu.net

0727819950

Detalii Organizator

Cu un design interior candy industrial, Diana Ionescu Make-Up Studio sau DIMS, pe scurt, este o oază de beauty din mijlocul Bucureștiului ce oferă un spectru larg de servicii, de la makeover-uri personalizate până la cursuri de make-up dedicate pasionaților sau viitorilor make-up artiști.<br /> Servicii profesionale premium de beauty si make-up<br /> / Sesiuni foto profesionale pentru portrete business, casual sau artistice<br /> / DIMS ( Diana Ionescu Make-up School ) este o școală de make-up acreditată de peste 5 ani de către Ministerul Învățământului<br /> / Oferte Personalizate Corporate