TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 18 April 2021, 07:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

321sport #RunningCulture prezintă 33.3, o cursă Unsanctioned* din seria 22:22. Înainte de pandemie, ora de start era 22:22, dar acum suntem în lockdown, așa că am mutat ora. 22 este și numărul maxim de participanți. Cursa se desfășoară duminică, 18 aprilie 2021, iar startul este la 07:00.

Locul de start, traseul și punctele intermediare sunt anunțate cu o zi înainte doar către cei înscriși. Fiecare își alege propria rută de parcurgere a cursei, singura condiție este să bifeze mai multe check-point-uri intermediare (participanții sunt obligați să aibă un telefon mobil pe toată durata cursei). Traseul are aproximativ 33.3 kilometri (timp limită: 4h30m). Se poate alerga pe oriunde, însă fiecare alergător este răspunzător de alegerile făcute pe durata cursei. Este interzisă folosirea oricărui mijloc de transport (bicicletă, trotinetă, mașină, transport în comun etc.).

Cursa este adresată doar celor care sunt confortabili cu alergarea pe stradă într-un mediu liber. Nu vor exista numere de concurs. Pe traseu nu se găsesc puncte de alimentare cu apă sau mâncare. Nu se înregistrează rezultatele cu cronometraj oficial. Căștile sunt interzise. Respectarea regulilor de trafic este obligatorie. Va exista o mașină care va transporta bagajele participanților de la start la finish (este permis un rucsac de mici dimensiuni). La final se oferă apă și mâncare ambalată individual.

Se recomandă ca fiecare alergător să fie însoțit de un biciclist pe durata cursei pentru a asigura hidratare și suport pe durata competiției, însă acest lucru nu este obligatoriu.

Toți participanții trebuie să respecte regulile de distanțare socială și igienă impuse de autorități.

*Unsanctioned /// lacking effective or authoritative approval or consent.

Citeşte mai mult »

Organizator

321sport

https://www.321sport.ro