TomTix.ro TomTix.ro

Thursday, 16 December 2021, 19:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Captain Amazing

de Alistair McDowall

cu Liviu Romanescu

regie Nicolae Constantin Tănase

montaj live Ramona Chistruga

scenografie Tudor Prodan

mișcare scenică Teodora Velescu

compoziție univers sonor Adrian Piciorea

sunet și lumini Dragoș Mărgineanu

traducere Liviu Romanescu

 

Sinopsis:

 

Ai întâlnit vreodată un supererou? Un adevărat supererou? Ce-ar fi dacă supereroii ar fi printre noi, s-ar plimba liniștiți pe stradă, ar merge la birou sau și-ar duce copiii la școală?

Unii supereroi nu își cunosc super-puterea până nu devin tați. Marc, un tânăr introvertit, în dorința de a reuși în rolul de tată, este împins către acțiune și acte eroice, prin crearea alter-ego-ul Captain Amazing. Dar nici măcar supereroii nu sunt imuni la tragedii și chiar și ei se găsesc neputincioși în a-i salva pe cei pe care îi iubesc cel mai mult.

Captain Amazing arată puterea transformatoarea pe care o are paternitatea, actele zilnice de curaj și cum vulnerabilitatea poate fi privită ca o super-putere.

Spectacol nerecomandat celor sub 12 ani. 

Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veți participa la evenimentele unteatru.

Participarea la evenimentele este permisă doar în următoarele condiții:
– Prezentarea dovezii de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
– Prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.
– Prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu cel mult 14 zile anterior desfășurării evenimentului).

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentelor.

În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment. Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com