TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 28 May 2022, 10:30

, România

Bilete Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid.
Tip bilet Pret Bilete disponibile Cantitate
MAVI 70.00 RON / Bilet 27
Total 0 0 bilete COMANDĂ

Sâmbătă, 28 mai, de la 10:30, vă așteptam la un eveniment despre conectarea cu cei mici și educarea prin joaca. A fi parinte aduce provocări diverse: cum facem fata unor tantrumuri, unor rezistente și a unor “nu-uri” vehemente? Sau cum să le vorbim copiilor despre emoții? Sau cum să reușim după o zi grea la birou să fim prezenți și să ne jucăm cu cei mici?

Alături de Irina Stoica, psiholog clinician, psihoterapeut și specialist in parenting, și Ana Maria Dinca, trainer și consilier dezvoltare personală prin metode creative și ludice, vom discuta despre legătura dintre joc - învatare - vindecare, despre beneficiile terapeutice ale jocului, dincolo de latura distractivă și despre cum putem gestiona tantrumurile și alte emotii intense ale celor mici. Vom descoperi cum sa vorbim pe limbajul celor mici, cum sa reușim sa ne facem înțeleși mai bine și sa le obținem cooperarea.

La final vom avea o sesiune de consiliere în care puteți pune intrebari celor 2 speakeri.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 mai, în intervalul 10:30-12:00, în aer liber, la Moșia Corbeanca.

Biletul de participare costă 70 de lei și trebuie achiziționat în avans  -  în costul biletului sunt incluse cafea, apă, snacks.

Un eveniment marca MAVI “Creștem în comunitate”.

Regulamentul evenimentului este disponibil aici: https://drive.google.com/file/d/1stWtFvMUCJDJn1o2wIEyHRBGLKsMo5or/view?fbclid=IwAR1BBw5qcFWw1UpV-8sUl6UusdRAFugh_3TKIPZL4aP1vVWGHkJgeWRkNdA

 

Citeşte mai mult »

Locaţie

Mosia Corbeanca

Strada Hipodromului nr. 27, , România