TomTix.ro TomTix.ro

Monday, 30 May 2022, 19:30

Slatina, România

Evenimentul s-a încheiat.

VREI UN BILET FIZIC, DAR NU ȘTII DE UNDE SĂ ÎL IEI? Dă-ne un mesaj pe instagram la:

@patrikbostinna | @stefan_mihail_ | @luis.stv | @ghenea.alexandru

Sau ia-ți direct de la intare.

Hei, Vox aici!

DUPA 2 ANI DE PANDEMIE, E TIMPUL SĂ TE DISTREZI PE BUNE.

Te invităm pe data de 30 mai, ora 19:30 la Eden Garden Events unde va avea loc cel mai mare eveniment caritabil organizat până acum în orașul tău.

Pe lângă distracția fără limite de care vei avea parte, prin achiziționarea unui bilet de acces, contribui direct la strângerea de fonduri ce are ca scop sprijinirea unei cauze umanitare care are nevoie de ajutorul nostru.

Hai cu noi, iar dacă nu te vei distra, vei primi banii înapoi integral.

Dacă totuși vrei să donezi, dar nu ai cum să ajungi la eveniment, simpla cumpărarea a unui bilet te va face și pe tine unul dintre oamenii care cred în noi și în ajutorul pe care îl vom oferi acestui copilaș.

Cauza umanitară pentru care se vor strânge bani este cea a lui Teodor-Alexandru.

"Acum apropape 10 ani, imediat dupa nastere, in urma unei hipoxii, Teodor-Alexandru a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala.
Un diagnostic cu multe complicatii care a afectat motor toate organele care trebuiau sa execute comenzile trimise de creier.
Un diagnostic crunt in care nu exista certitudini doar sperante.
Asa a inceput lupta lui Andu si a noastra, zi de zi, mii de ore de terapie, de conditionari, frustari si neputinte, traind cu speranta ca parte din consecintele diagnosticului se vor ameliora sau chiar rezolva.
Un drum lung, greu, cu oameni dragi alaturi, cu echipe de medici si kinetoterapeuti care ne- au indrumat si au lucrat cu Andu de-a lungul celor aproape 10 ani."

Cine e Vox?

O agenție de marketing concentrată pe crearea de conexiuni puternice cu clienții. Credem în puterea marketingului de a ajuta companiile să-și atingă obiectivele, fie că este vorba de cresterea numarului de clienti, a cifrei de afaceri sau a brand awareness-ului.
Avem experiența și expertiza necesară pentru a crea planuri si campanii convingatoare de marketing care să obțină rezultate – și suntem pasionați de ceea ce facem.

Te-am convins? Atunci cumpără acum bilet și nu rata startul petrecerilor de vară.

Poți cumpăra bilet online sau direct de la o persoana autorizată. 

De asemenea, ne poți trimite un mesaj pe Whatsapp la +40 722 799 280, iar de acolo noi te vom ghida către cumpărarea biletului.

Citeşte mai mult »