TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 29 July 2022, 18:00 - Sunday, 31 July 2022, 07:00

Sălciua de Jos, România

Evenimentul s-a încheiat.

Pentru că ne-ați fost alături la încă o vară de neuitat în 2021, ne-am întors cu o ediție plină de surprize, în schimbul tuturor momentelor frumoase oferite de voi pana acum. 

Evenimentul se va desfășura în Sălciua de Jos pe un teren privat în zilele de 29.07 și 30.07. Pentru cazare, o să organizăm un camping cu grup sanitar. Vom dispune de un bar amenajat în apropierea scenei și o zonă pentru mâncare.

Biletul de zi poate fi folosit pentru acces în una din cele 2 zile ale festivalului. Cu biletul de zi accesul se va face vineri începând cu ora 18:00 și sâmbătă după ora 12:00. 

Veți putea achiziționa bilete și la intrare la prețul de 100 de lei/zi.

Ce definește cu adevarat Sălciuella? Conceptul festivalului a început să se contureze din lockdown, o perioadă în care fiecare dintre noi am fost însetați de libertate, interacțiune și mai ales de petrecerile cu prietenii duse până-n zori, ce te scapă intotdeauna de griji. Sălciuella s-a născut astfel ca un răspuns la nevoile noastre de a ne reuni cu toții, de a ne imagina și a crea un cadru ce mediază cu grijă între muzică și natură, un cadru unde nu îti poti opri zâmbetul de pe buze și picioarele din dansat. 

Unde, când si cine e Sălciuella? Pentru noi e un loc de bucurie, un moment de culoare, o escapadă la visare. Te invităm ca festivalier Sălciuella să ai parte de propriile descoperiri împreună cu amicii tăi.

Sound system: DaCapo

Citeşte mai mult »

Locaţie

Sălciuella

550 dc130, Sălciua de Jos, România

sponsori

Organizator

Salciuella

salciuella@icloud.com

+40752058666