TomTix.ro TomTix.ro

Events

 • 22
  Nov
  Inedithe Fashion Show

  Friday, 22 November, 19.00

  , , București, România

  Be IN & Inedithe! Vino la un eveniment care celebrează designerii români și care susține talentul indiferent de notoritatea brand-ului. Pe 22 noiembrie îți dăm întâlnire la Inedithe Fashion Show începând cu ora 19, la Press House Ballroom, în Sala de Marmură. De la designeri care încă sunt pe băncile facultății, la nume cunoscute deja în mediul online, până la designeri consacrați, cu toții îți prezintă noutățile în materie de fashion, iar mai apoi te invităm la un Cocktail Party și o vorbă.


  Organized by Inedithe

 • 22
  Nov
  Concert Emeric Imre & Jimi El Laco

  Friday, 22 November, 19.00

  Teatrul Dramatic Elvira Godeanu - Scena Clasica, Strada Victoriei, Nr. 36, Târgu Jiu, România

  Concert extraordinar Emeric Imre & Jimi El Laco


  Organized by Teatrul Dramatic Elvira Godeanu

 • 23
  Nov
  S-a întâmplat într-o joi-one man show

  Saturday, 23 November, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI de Elise Wilk Regia: Laura Moldovan Distribuție: Valentin Oncu


  Organized by TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 23
  Nov
  Yonkers

  Saturday, 23 November, 19.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Yonkers de Neil Simon Regia: Andreea Vulpe Scenografia: Cristina Milea Light design: Dragoș Mărgineanu Traducerea: Cristina Juncu Cu: Mihaela Trofimov, Cristina Juncu, Vlad Bălan, Andrei Radu, Mihaela Subțirică, Alex Popa, Sandra Ducuță * co-producție Teatrul Nottara & unteatru Doi adolescenţi, al căror tată trebuie să plece la muncă în alt stat, ca să-i poată întreţine, sunt lăsaţi în grija bunicii. În casa ei, Jay şi Arty îşi întâlnesc unchiul şi mătuşile, copiii bunicii, trei adulţi ciudaţi care, deşi n-au fost abandonaţi niciodată, niciodată n-au fost îmbrăţişaţi. Cei cinci încearcă să se apropie, dar nu ştiu cum s-o facă. Sunt caraghioşi şi înduioşători în eforturile lor de a se descurca în viaţă, dar nici condiţiile vitrege, nici asprimea glacială a bunicii nu reuşesc să-i descurajeze. Poate că ea, bunica, are dreptate: trebuie să te oţeleşti ca să supravieţuieşti. Sau poate că nu? După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 23
  Nov
  Alcesta

  Saturday, 23 November, 19.30

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Alcesta de Euripide - Cine moare în locul tău? - tragedie, comedie, satiră Regia: Kovács Zsuzsánna Cu: Florina Gleznea, Lari Giorgescu, Ștefana Ionescu-Darzeu, Ionuț Grama Mulțumiri: Mariana Cămărășan Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi zeii ar decide că trebuie să mori? Ce s-ar întâmpla dacă tot zeii ar decide că ai putea să fii scutit de moarte, dacă cineva s-ar oferi de bunăvoie să moară în locul tău? Cine ar trebui și cine s-ar oferi să moară în locul tău? Ce ai face cu viața ta salvată? Euripide a scris piesa Alcesta în 438 î.e.n, în amurgul democrației ateniene. În piesele lui, legea zeilor nu este dreaptă, este sursa luptei interioare. Povestea Alcestei este despre oameni, deși zeii o complică. O tragedie despre Admet, rege în Phera și frumoasa lui soție, Alcesta, a căror dragoste a supărat zeii și acum ei trebuie să se supună pedepsei. Dar, cum în viață nimic nu rămâne suspendat în tragic, și în povestea aceasta apare un erou care va încerca imposibilul. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 23
  Nov
  Stop Thinking pres. ❆ Olga Korol ❆

  Saturday, 23 November, 23.00

  , , Sfântu Gheorghe, România

  Stop Thinking 10th edition ★ ARTISTS ★ Martin M (HU) Vayna Nori  


  Organized by Stop Thinking

 • 24
  Nov
  Ivan Turbincă - spectacol pentru copii

  Sunday, 24 November, 11.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mare, Piața Republicii 52, Turda, România

  IVAN TURBINCĂ, după Ion Creangă, regia Daniel Vulcu– Sala Mare <a data-cke-saved-href="https://www.facebook.com/hashtag/spectacol" href="https://www.facebook.com/hashtag/spectacol" rgb(56,="" 88,="" 152);="" cursor:="" pointer;="" text-decoration-line:="" none;="" font-family:="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;="" white-space:="" pre-wrap;"="" target="_blank">#spectacol pentru copii


  Organized by TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 24
  Nov
  Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons

  Sunday, 24 November, 19.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  * Această prezentare conține 140 de cuvinte. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons e un spectacol care vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Ce faci când lumea ta e pe cale să devină din ce în ce mai mică? Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette și Oliver încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii Șșșt cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Dar Te iubesc se restrânge în Tubesc, iar relația lor se adaptează noilor reguli. Autor: Sam Steiner Actori: Denisa Nicolae & Liviu Romanescu Regia: Iulia Grigoriu Scenografia: Răzvan Bordoș Light design: Alexandru Matios Sound design: Bogdan Moroșanu După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 24
  Nov
  Cinci ore cu Mario

  Sunday, 24 November, 19.30

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  “…razi, razi… plingi, razi, plangi.. razi, razi, razi.. un spectacol dedicat marilor iubiri…” CINCI ORE CU MARIO de Miguel Delibes Regia: Mariana Camarasan Distributia: Florina Gleznea multumiri Andrei si Andreea Grosu, Catalin Bucioveanu Alexandra Penciuc, Tudor Prodan “Buni și răi. Cei buni la dreapta, cei răi la stanga. Asta ne-au învățat, nu? Iar noi, în loc să ne dăm osteneala să privim în forul nostru interior, preferăm să acceptăm și gata. Toți suntem buni și răi, și asta în același timp. Mai bine s-o recunoaștem fățiș decât să ne petrecem viața inventându-ne argumente. Și nu e oare semnficativ faptul că însuși conceptul de dreptate coincide, de fiecare dată, în mod ciudat, cu interesele noastre?” Durata spectacolului: 1h20 min Gala Star Bacau 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 25
  Nov
  Tradare

  Monday, 25 November, 19.30

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Trădare de Harold Pinter Traducere: Sânziana Stoican Regie: Sânziana Stoican Scenografie: Valentin Vârlan Distributie: Sabrina Iașchevici, Ionuț Vișan, Silviu Debu A trăda = A înșela în mod voit și perfid încrederea cuiva, săvârșind acte care îi sunt potrivnice . A fi neloial față de cineva sau de ceva. A se abate de la o linie de conduită, a dovedi inconsecvență față de o acțiune, de o idee etc. A comite o infidelitate în dragoste sau în căsnicie; a înșela. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 26
  Nov
  Grounded-Spectacol musafir la Unteatru

  Tuesday, 26 November, 19.30

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  GROUNDED de George Brant traducerea Isabela Neamtu cu Isabela Neamtu regia Ligia Ciornei live sound design Marian Citu light design Dragos Margineanu scenografia Andreea Sarau o productie Doctor's Studio O femeie-pilot de avion de luptă devine mama si sotie, dar atunci cand se intoarce din concediul de maternitate si isi doreste sa zboare din nou, sistemul o 'recicleaza' si o trimite sa piloteze drone in desert. E posibil pentru o fiinta umana sa mearga la razboi in fiecare zi si apoi seara, sa-si sarute fetita de noapte buna? Poate fi inlocuit zborul cu un job intr-o rulota in mijlocul desertului? Cum faci fata atunci cand devii constient ca 'TOTUL SE INREGISTREAZA'? Spectacolul GROUNDED, regizat de Ligia Ciornei, isi propune sondarea unui moment existential extrem, acela al inceputului dezumanizarii unei femei-pilot de avion de luptă. Desi premizele textului contureaza un personaj feminin masculinizat prin prisma 'uniformei' pe care o poarta, creatorii spectacolului si-au propus sa descopere fragilitatea fiintei umane si mai ales a unei femei, care, desi obsedata de adrenalina zborului, pastreaza intacte instinctul, emotia si puterea de a iubi. Epoca moderna suprapune existentele si arhiveaza toate momentele vietii noastre. Este epoca BIG BROTHER, in care 'Totul se inregistreaza'. Tocmai de aceea, un rol important in spectacol il joaca montajul video live si live sound design-ul. Originalitatea montarii consta in dialogul armonios acordat intre actorie, sunet si montaj-video, toate trei intamplandu-se in timp real, pentru recuperarea unui prezent gata oricand sa se dizolve in 'GRI'. Tehnologie/Drone vs Viata/Dragoste După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 28
  Nov
  Băieți și Fete-comedie

  Thursday, 28 November, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  BĂIEȚI ȘI FETE, traducere Marian Popescu, regia, Ovidiu Caiță - Sala Studio  


  Organized by TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 30
  Nov
  Gunoierul - Sala Studio

  Saturday, 30 November, 19.00

  Teatrul Aureliu Manea - Sala Mica, Piața Republicii 52, Turda, România

  Gunoierul, text de Mimi Bradescu Distribuția: Ioan Alexandru Savu, Miky Paicu, Raluca Eremei Bîrza.


  Organized by TEATRUL AURELIU MANEA TURDA

 • 01
  Dec
  Atelier de Mozaic: 3D Christmas Crafts

  Sunday, 1 December, 16.00

  , , Timișoara, România


  Organized by RMC Events & More

 • 03
  Dec
  Seminar Look&Learn; by Hasan Koray

  Tuesday, 3 December, 17.00

  Caro Boutiqe Hotel, Str.Mihail Kogalniceanu, Nr.21A, Oradea, România

  Seminar Look&Learn sustinut .de Hasan Koray, Campionul 2018 al Turciei Un trainer cu informatii pe deplin si o experienta acumulata atat in tara cat si in afara. A absolvit scoli precum Cataling Lungu ACADEMY, MenSpire ACADEMY Are in portofoliu peste 40 de seminarii de tunsoare.


  Organized by Urban Beauty Salon

 • 04
  Dec
  The Exclusive Masterclass by Iana Willkofer

  Wednesday, 4 December, 09.00

  , , Timișoara, România


  Organized by VMC Events and More

 • 06
  Dec
  Atelier de Mozaic: 3D Christmas Crafts SIBIU

  Friday, 6 December, 16.00

  , , Sibiu, România


  Organized by RMC Events & More

 • 07
  Dec
  Atelier de Mozaic: 3D Christmas Crafts Brașov

  Saturday, 7 December, 16.00

  Casa Junilor Brasov, Prundului 1, , Brașov, România


  Organized by RMC Events & More

 • 07
  Dec
  Concert Alex & The fat penguins

  Saturday, 7 December, 21.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  După un concert sold out în primăvară, Alex & The Fat Penguins revin într-o formulă acustică la unteatru într-un concert special de decembrie. Iar Pinguinii nu vor fi singuri, ci acompaniati de invitați speciali ce urmează a fi anuntați în perioada următoare. Haideți să cântăm împreună cel mai recent single, "Quantum Physics", dar și alte piese care s-au auzit la radio-urile alternative sau pe scenele marilor festivaluri precum "Just a Fool", "Amiral", "Urlă Pământul" sau "Somebody". Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa “Just a Fool” lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – “Amiral”, iar prin “Urlă Pământul” au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră. Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe). După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 08
  Dec
  „Oamenii se fac dor” cu Mădălina Pavăl

  Sunday, 8 December, 21.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  "Oamenii se fac dor" de Mădălina Pavăl Cu: Mădălina Pavăl și colegii de trupă și de doruri Regia: dorul Coregrafia: emoțiile Costume: tălpile goale Distribuția: Mădă, noi și voi Duminică, pe 8 decembrie, ne strângem de la ora 21:00 să ne facem dor pe cea mai frumoasă și sinceră muzică, doina românească. Mădălina Pavăl este artista care ne învață cum să trăim cu dorurile noastre, să le dansăm, să le cântăm și să le povestim, nu să le ținem ascunse în sertare. Pe 8 decembrie, le strigăm în gura mare la Unteatru, locul unde, de 9 ani, ne strigăm iubirile ascunse și neascunse, pasiunile, dorurile și toate emoțiile lumii. Preț bilet : 45 Rezervări rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721 268 516 După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 13
  Dec
  Alpha Final Season

  Friday, 13 December, 05.14

  Romeo & Julieta 1, str. 1 mai, nr 34, Târgu Mureș, România

  Alpha Final Season este petrecerea de final de sezon. Evenimentul va sustine 5 DJ, DJ DARK, DJ IONUT BUCUR, DJ ALEX VEGA, DJ FLAVIUS, DJ ERATA. Evenimentul va incepe la ora 20:00, ordinea ramanand secreta. Locatia evenimentului va fi Romeo & Julieta 1, din Ludus, jud. Mures. Adresa str. 1 mai, nr 34. Avem posibilitatea de cazare, cu locuri limitate. Biletele se vor vinde in numar limitat in mai multe transe. Pretul va incepe de la 25 de Ron si va ajunge la 40 ron in ziua evenimentului.


  Organized by Alpha Cocktail Bar

 • 13
  Dec
  Cină cu Delict: Wanna Kill Santa?!

  Friday, 13 December, 19.30

  , , Timișoara, România


  Organized by RMC Events & More

 • 13
  Dec
  Concert Mara Halunga & Cauê De Marinis Project

  Friday, 13 December, 21.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Concert muzica braziliană cu Mara Halunga & Cauê De Marinis Project Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare sinceră și autentică, care încearcă (și reușește) să aducă din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, pana în nord-est, fiind într-o continuă căutare și extindere. Concertul de la unteatru este o mulțumire adusă publicului, pentru un an și jumătate în care acest proiect a reușit să ajungă la urechile și în inimile ascultătorilor din România, dar și din Suedia sau Italia. Alături de ei, va urca pe scena Jhoka Ribeiro, toboșar și percuționist brazilian care își trăiește viața muzicală jonglând între diverse genuri, de la pop la folk, de la metal la samba, fapt ce face ca stilul său fie un interesant amestec între toate aceste savori. Pentru prima oară în România și în aceasta formulă, se va alătura Caro Juão, multi - instrumentist, născut și educat în muzicalul mediu brazilian. Fiu al unui talentat și cunoscut chitarist, și-a croit drumul prin muzică, pornind din țara natală a cărei samba a dus-o pana în Japonia, explorând o gama vasta de stiluri pe un fundal divers, paleta sa întinzându-se de la jazz brazilian la heavy metal, sau rock progresiv. În acest melanj de influențe, Juão găsește echilibrul pentru a fi exact în locul potrivit fiecărui moment în parte, prin muzica sa. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 15
  Dec
  Urban Legend 09 - Invictus

  Sunday, 15 December, 20.00

  Pavilionul Expozitional Mamaia, Bulevardul Mamaia 331A, Constanța, România

  Singura promotie din Constanta unde Nu sunt lupte 'pe avantaj'


  Organized by Urban Legend Fighting Championship SRL

 • 19
  Dec
  CSI Challenge: The ZODIAKILLER

  Thursday, 19 December, 16.00

  No Name Cluj Napoca, Piata Muzeului nr. 5, Cluj-Napoca, România


  Organized by RMC Events & More

 • 16
  May
  Bellator Race

  Saturday, 16 May, 10.00

  Zona Crater, 417497 Betfia, Jud. Bihor, Oradea, România

  Cursa cu obstacole Bellator Race


  Organized by Nmt Xtreme Event.Srl

 • 21
  May
  Romania National Bachata Congress 2020 / 10th AnniversaryEdition

  Thursday, 21 May, 14.00

  , , Constanța, România

  10 ANI NBC ROMANIA!!! EDITIE ANIVERSARA 21 - 25 mai 2020!!! Zile si nopti de DANS si buna dispozitie!!! Prindem rasaritul impreuna. Detalii in curand.


  Organized by National Bachata Congress Romania