TomTix.ro TomTix.ro

Events

 • 20
  Jun
  Tabără Alo!Copii 2022

  Monday, 20 June, 19.04

  , , Timișoara, România

  Mulțumim că ați ales să participați în taberele Alo!Copii anul acesta. Pentru a veni în întâmpinarea părinților dorim să vă punem la dispoziție această posibilitate de a achita integral taberei copilului dvs. prin această opțiune cu cardul.  în cazul în care doriți să achitați plata integrală a mai multor copii trebuie doar să selectați acest lucru la cantitate.  ATENȚIE! Dacă doriți să plătiți pentru mai mulți frați (sau alți copii) puteți face o singură plată, adăugând atâtea bilete câte aveție nevoie și nu trebuie să faceți plăți separate! Vă mulțumim!


  Organized by Asociației CC Aletheia

 • 07
  Jul
  Masacrul

  Thursday, 7 July, 21.00

  Grădina Casei Universitarilor, Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

  Masacrul este o comedie cu maniere, fără maniere. Povestea este simplă. Două cupluri se întâlnesc în apartamentul uneia dintre cele două familii, pentru a găsi o rezolvare civilizată la conflictul dintre băieții lor, care s-a terminat printr-o bătaie. Cei patru încearcă să soluționeze problema printr-o abordare matură și civilizată, dar odată cu trecerea timpului comportamentul lor de adulți responsabili devine tot mai irațional.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 09
  Jul
  NACHO SCOPPA by The Pool

  Saturday, 9 July, 21.03

  La Plage by The Pool, Strada Odăii Nr 26-30, București, România

  Nacho Scoppa prima data in România.


  Organized by DC events

 • 10
  Jul
  E ora de păpuși

  Sunday, 10 July, 11.00

  Grădina Casei Universitarilor, Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

  Dragi prieteni mari și mici, “E Ora de Păpuși!” este un spectacol interactiv pentru TOATĂ FAMILIA! Da, da, copiii și chiar părinții devin artiști: dansează alături de marionetele Storki și Noki, îl antrenează și pe Viermișorul Tigruț, îl demască pe poznașul Mot, o poartă pe Micuța Inventatoare Bo Piper către nori! Fiecare poveste este plină de umor, dar și de învățăminte despre prietenie, empatie, grija pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor cu orice preț! Eu cred cu tărie că teatrul de păpuși poate face lumea mai bună și vă invit să-mi fiți alături în această misiune! - Ana Crăciun-Lambru


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 13
  Jul
  Da Camel Camping

  Wednesday, 13 July, 10.00

  , , Cluj-Napoca, România

  We're going electric! Mega campsite in Bontida between July 13 and 17. 400 accommodations with all facilities included: mattresses, blankets, pillows, showers and free parking. Party area with refreshments. With the purchase of a ticket you agree to appear in the promotional materials. 


  Organized by Da Camel Camping

 • 14
  Jul
  unrecital de chitară - Maxim Belciug

  Thursday, 14 July, 19.00

  Grădina Casei Universitarilor, Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

  Gottfried Wilhelm Freiherr von Leibniz (îmi place să cred că Freiherr se citește fraier) spunea că lumea asta este cea mai bună lume dintre lumile posibile. Maxim Aurelovici Chitaristu' von Belciug vă spune că este una dintre cele mai rele dintre lumile posibile, dar nu chiar cea mai rea (căci acolo, în cea mai rea, uciderea entităților între ele ar fi instantanee, s-ar mânca unele pe altele la primul contact și când nu le-ar fi foame). Aici, între o foame și alta, e timp să se întâmple și tot soiul de lucruri ciudate. Cum ar fi unrecital de chitară. Straniu răgaz de visare și uitare, cu oameni veniți înadins, într-o seară de vară, s-asculte baroc, și tango, poate-un Ceaikovski, o sonată, un fandango cu gust de colb în zbor de fuste, o fugă, vreun rondo ori chiar invențiuni scornite pe loc, la întrecere cu arta uitării. „Muzică ce se încăpățânează să sune altfel decat cea izvorâtă din trecerea mai mult sau mai puțin ritmată a arginților sunatori dintr-o mână în alta", cum spunea, cândva, însuși chitaristul.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 14
  Jul
  Altă oră de dans – Scuze, noi

  Thursday, 14 July, 21.00

  Grădina Casei Universitarilor, Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

  Bombardați constant cu informații care concurează să ne acapareze atenția prin exagerarea importanței și seriozității lor, am uitat să facem un pas în spate și să privim detașați la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. „ Altă oră de dans!” vom dansa tot spectacolul. Tot felul de stiluri. Vorbim despre dualitatea și ipocrizia oamenilor, despre seriozitatea și comedia din viața lor, din viața noastră. 


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 14
  Jul
  Latino party

  Thursday, 14 July, 21.00

  K Tribute, Podu Olt, K Tribute, Brașov, România

  Nu sunteți pregătiți pentru ceea ce urmează! Îndrăgitul nostru proiect “Interact Routine” continuă cu ediția a treia, începând cu data de 14 Iulie! Alături de prietenii noștri de la K Tribute vă așteptăm în număr cât mai mare la cea mai mare distracție a verii, începând cu ora 21:00. LATINO PARTY vă garantează distracție maximă până în zori alături de DJ Alex Vega si echipa noastră Interact Kronstadt!  Așadar, luați-vă toți prietenii si haideți să ajutăm “Spitale publice din bani privați” petrecând în ritmuri latino, la cel mai tare eveniment marca Interact Kronstadt! Vârsta minimă pentru a intra la petrecere este de 16 ani! În cazul în care ați achiziționat biletul, dar vârsta minimă nu este respectată, nu veți avea acces la petrecere și banii nu vor fi returnați!


  Organized by Interact Kronstadt

 • 15
  Jul
  Live Improvisation cu Andrei Raicu și Bogdana Dima

  Friday, 15 July, 19.00

  Grădina Casei Universitarilor, Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

  După mai multe întâlniri în cadrul unor festivaluri și concerte de muzică experimentală în care au performat separat, Andrei Raicu și Bogdana Dima au colaborat pentru prima data în cadrul instalației „Artists play with time” inițiată de Ingrid Ene la Goodbuy Gallery. Mai exact, după ce și-au fost spectatori/ ascultători, au hotărât că e momentul să facă ceva împreună și astfel, au creat o poveste muzicală care îmbină sunetele instrumentelor clasice (vioară, saxofon) cu cele generate de instrumentele electronice (sintetizatoare modulare). Așadar, experiența sonoră pe care o propun se află la intersecția dintre „muzică concretă” și muzică experimentală - o combinație care descrie o călătorie în spații distopice. Andrei Raicu este regizor de teatru, compozitor și performer. De-a lungul timpului a colaborat cu diverși artiști locali, iar mai apoi și pe plan internațional, dezvoltând proiecte care se înscriu în sfera teatrului, artelor performative, new media și muzică electronică. Bogdana Dima este compozitoare și muziciană. Și-a dezvoltat cunoștințele în materie de muzică, studiind mai multe instrumente clasice (vioară, pian, saxofon, acordeon etc.). Ulterior, a colaborat cu diverși artiști, precum: Iancu Dumitrescu, Andrei Kivu, Rabih Beaini, Mazen Kerbaj, Raed Yassin etc.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 17
  Jul
  Sound Affairs, cu Ruxandra Zamfir & Sorin Romanescu

  Sunday, 17 July, 19.00

  Grădina Casei Universitarilor, Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

  Sound Affairs este un proiect muzical imaginat de interpreta Ruxandra Zamfir împreună cu chitaristul Sorin Romanescu, care propune o călătorie prin istoria fascinantă a muzicii secolului XX, de la blues și jazz swing, până la funk. Programul lor eclectic conține, astfel, cântece jazz standard ca So in Love (Cole Porter, 1948), compoziții pop cu influențe jazz ca My Valentine (Paul Mccartney, 2012) sau compoziții originale ca Dissipatin’ (Mihai Iordache, 2005).


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 22
  Jul
  Robert Owens//Horrace Dan D.//Peter Makto

  Friday, 22 July, 22.03

  , , Târgu Mureș, România

  One night house and techno music with Robert Owens (Chicago USA) Horrace Dan D (Cluj, RO) Peter Makto (Budapest HUN)


  Organized by Morlox Events Romania

 • 29
  Jul
  Sălciuella

  Friday, 29 July, 18.00

  Sălciuella, 550 dc130, Sălciua de Jos, România

  Sălciuella este un festival de muzică de amploare mică, găzduit de spectaculoasa zonă a Munților Apuseni, în comuna Sălciua de Jos a județului Alba.


  Organized by Salciuella

 • 01
  Dec
  Prospero: uncard de spectator ilustrat de Gigi Căciuleanu

  Thursday, 1 December, 00.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Preț: 1000 lei Cardul Prospero este ilustrat de Gigi Căciuleanu și oferă beneficii, reduceri și gratuități deținătorilor. Achiziționarea unui card Prospero pune bazele unei noi producții unteatru și susține continuitatea proiectului independent. Cardul este valabil pe toată durata anului 2020 și oferă deținătorului: Beneficii:  • acces nelimitat pentru două persoane, la toate spectacolele unteatru (cu rezervare în prealabil - recomandat, cu o săptămână înainte); • acces pentru două persoane la un concert pe lună; • Prioritate și reducere de 20% în achiziționarea biletelor la Zilele Unteatru; • 50% reducere pentru un al treilea bilet achiziționat; • 5 invitații duble transmisibile la teatru (cu rezervare în prealabil); • 5 invitații duble transmisibile la concertele unteatru (cu rezervare în prealabil); • 25% reducere la bar;


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 01
  Dec
  Hamlet: uncard de spectator ilustrat de Horațiu Mălăele

  Thursday, 1 December, 00.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Preț: 800 lei Cardul Hamlet este ilustrat de Horațiu Mălăele și oferă beneficii, reduceri și gratuități deținătorilor. Achiziționarea unui card Hamlet pune bazele unei noi producții unteatru și susține continuitatea proiectului independent. Cardul este valabil pe toată durata anului 2020 și oferă deținătorului: Beneficii:  • acces la toate spectacolele pentru o singură persoană, la toate spectacolele unteatru (cu rezervare în prealabil - recomandat, cu o săptămână înainte); • Prioritate în achiziționarea biletelor la Zilele unteatru; • 25% reducere pentru un al doilea bilet achiziționat; • 5 invitații duble transmisibile la teatru (cu rezervare în prealabil); • 20% reducere la bar.


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 01
  Dec
  Don Juan: uncard de spectator ilustrat de Gheorghe Visu

  Thursday, 1 December, 00.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Preț: 500 lei Cardul Don Juan este ilustrat de Gheorghe Visu și oferă beneficii, reduceri și gratuități deținătorilor. Achiziționarea unui card Don Juan este o declarație de susținere unteatru. Abonamentul este valabil pe toată durata anului 2020 și oferă deținătorului: Beneficii:  • acces pentru 2 persoane la un spectacol pe lună (cu rezervare în prealabil - recomandat, cu o săptămână înainte); • prioritate în achiziționarea biletelor la Zilele unteatru; • 20% reducere pentru un al treilea bilet achiziționat; • Acces gratuit pentru copii la spectacolele unteatru de copii; • 20% reducere la bar;


  Organized by Teatrul Unteatru

 • 01
  Dec
  Shylock: uncard de spectator ilustrat de Ionuț Vișan

  Thursday, 1 December, 00.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Preț: 300 lei Cardul Shylock este ilustrat de Ionuț Vișan și oferă beneficii, reduceri și gratuități deținătorilor. Achiziționarea unui card Shylock este o declarație de susținere unteatru. Abonamentul este valabil pe toată durata anului 2020 și oferă deținătorului: Beneficii:  • prioritate în achiziționarea biletelor la unteatru; • prioritate în achiziționarea abonamentelor și biletelor la Zilele unteatru; • O invitație la avanpremierele unteatru; • 20% reducere la achiziționarea unui bilet; • 10% reducere la bar.


  Organized by Teatrul Unteatru